Perel

Megégett egy nő lába a buszon, savval önthették le az ülést

Megégett egy nő combja a 31-es buszon, az ülést valamilyen maró anyaggal önthették le.

2017.08.24 13:40ma.hu

"Augusztus 15-én, kedden este 21:10 körül a 31-es busszal mentem haza az Örs vezér terétől Árpádföld irányába. Felszálltam a buszra, leültem egy üres helyre, elindult a busz és kb. 10 perc múlva egy iszonyatos égő érzést éreztem a jobb combom felső részén, hátul, ott, ahol érintkeztem a kárpitos üléssel. Felálltam, odanyúltam és éreztem, hogy nedves, egyértelművé vált, hogy a kárpit szennyezett volt valamilyen maró anyaggal, ami olyan sérülést okozott, hogy a combom egy nagy területen úgy megégett, hogy a felső hámréteg leégett róla" - írta a 24.hu-nak küldött levelében a Kornélia nevű nő, aki az eset másnapján panaszt tett a BKV-nál. Választ azóta sem kapott.

Leveléből kiderült az is, hogy sérülése még azóta sem gyógyult be, nem tud aludni a fájdalomtól. Két munkahelyéről kiesett, ezért kártérítésért fog perelni.

A 24.hu is megkereste a BKV-t, a cég szerint a bejelentést megkapták, a vizsgálat folyamatban van.

2016-tól mostanáig néhány esetben tettek olyan bejelentést utasok, hogy az ülésen valamilyen folyadékba ültek bele, egy utas később orvoshoz fordult a történtek miatt - közölték az MTI-vel.

Fotó: bkvfigyelo.24.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.