Brutális támadás

Savat öntöttek turisták arcába Marseille-ben

A támadó, egy 41 éves nő valószínűleg elmebeteg.

2017.09.18 08:05MTI
hirdetés

Savval támadtak négy fiatal amerikai turistára vasárnap reggel a dél-franciaországi Marseille főpályaudvarán - közölte a marseille-i ügyészségi hivatal.

Két amerikainak, egy 20 és egy 21 éves nőnek az arcára folyt a sav, egyiküknek valószínűleg a szeme sérült meg. A másik két nő sokkos állapotba került a támadás miatt. Valamennyiüket kórházba vitték.

A La Provence című lap rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy a támadó, egy 41 éves nő, nem menekült el, hanem ott maradt a helyszínen a támadás után, és hagyta, hogy őrizetbe vegyék. A lap úgy tudja, a rendőrség nem terrortámadásként kezeli az esetet, a támadó valószínűleg elmebeteg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.