Bűnügy

Felgyújtotta a barátját, aztán vizelettel próbálta eloltani a lángokat

A 38 éves nőt emberölési kísérlettel és gyújtogatással vádolják.

2017.07.12 09:13ma.hu
hirdetés

A Pennsylvaniai Penn Hillsben élő 38 éves Leigh Ann Sepelyak szombat este összeveszett a barátjával, Grady Spencerrel. A feldühödött nő megvárta, amíg a férfi elalszik, majd benzint locsolt rá és felgyújtotta - tudósít a Fox8.

Aztán meggondolta magát, és megpróbálta eloltani a tüzet, úgy, hogy a vécének használt vödörből öntött rá vizeletet. A nő szülei, akik velük éltek, hallották a kiabálást, és bementek, hogy segítsenek eloltani a tüzet. Miután kialudtak a lángok, a férfit kórházba vitték, a kórház pedig értesítette a rendőrséget.

Spencer alsóteste 25-35 százalékán szenvedett égési sérüléseket. Barátnőjét emberölési kísérlettel és gyújtogatással vádolják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.