Franciaország

Rettenetes: leöntötte benzinnel és felgyújtotta a hároméves kislányt

A kisgyerek testének 90 százaléka megégett, élet-halál között lebeg.

2017.03.24 13:55ma.hu

Nem találni szavakat arra a kegyetlenségre, ahogy egy asszony megkínozta a szomszéd kisgyereket Franciaországban. A kislány a szomszédasszony ablaka alatt játszott a nővérével, amikor az asszony hirtelen kinyitotta az ablakot és egy kanna benzint öntött a gyerekre, majd egy gyufával meggyújtotta.

A kislány édesanyja vízzel locsolta gyermekét, ám ő maga is lángra kapott. Az édesanyát megműtötték, ő biztosan túléli. A kislány testéenek 90 százaléka megégett, ő élet és halál között lebeg.

Amikor a rendőrök elvitték a szomszédasszonyt, az gonosz módon a kétségbeesett család képébe nevetett.

A Le Parisien úgy tudja, hogy korábban az elmeosztályon kezelték a 37 éves nőt. Még nem tudni, mi vitte erre az ép emberi ésszel felfoghatatlan kegyetlenségre, elmeorvosi vizsgálatnak fogják alávetni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.