Bűnügy

Zavarta a gyerekek hangoskodása - rájuk uszította a kutyáját

Megharapott egy kisfiút Hajdúsámsonban egy kutya, miután a gazdája kiengedte az utcára, mert zavarta őt a kerékpározó gyerekek hangoskodása.

2017.03.23 13:06MTI
Illusztráció (Fotó: AP)

A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság közleménye szerint kedden kora délután Hajdúsámsonban egy nő vitatkozott az utcán kerékpározó gyerekekkel, mert szerinte hangosan játszottak. Az asszonyt ezután az udvarában láncon tartott kaukázusi juhász kutyájával kiment az utcára, majd az állatot elengedte a láncról. Az egyik kisfiú elszaladt, de a kutya utolérte, beleharapott a combjába, majd behúzta egy bokorba. A nő ekkor odament és a kutyáját elhúzta a gyerektől.

A könnyebben megsérült kisfiú hazaszaladt, édesapja pedig felhívta a rendőrséget. A rendőrök azonosították a kutya gazdáját, egy 40 éves debreceni nőt. Sz. Sz.-né ellen - aki beismerő vallomást tett - súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.