Tűzszerészek

Egy 1938-ban rendszeresített, magyar gyártmányú bomba került elő

Elszállítják a ferihegyi repülőtérnél talált bombát.

2017.05.17 19:05MTI

Elszállítják a ferihegyi repülőtér 2-es termináljánál talált világháborús bombát; a forgalomkorlátozásokat feloldották - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje szerda délután az MTI-vel.

Markovics Zita elmondta: a régi repülőgép-emlékpark területén építkezés közben került elő a robbanótest. A tűzszerészek azonosították: egy 1938-ban rendszeresített, magyar gyártmányú bomba került elő. A bomba nem élesített, szállítható állapotban van, ezért a tűzszerészek elviszik a helyszínről.

A korábban elrendelt útzárat feloldották - tette hozzá.

Kurucz László, a Budapest Airport helyettes szóvivője is megerősítette az MTI-nek: a repülőtéri utakat érintően már nincsenek korlátozások.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.