Egy óra több tucat fenyegetést is bejelentett

Ejha! Száz bombafenyegetéssel gyanúsítanak egy 14 éves fiút

Egy 14 éves budaörsi fiút gyanúsítanak azzal, hogy november 20-án, néhány óra leforgása alatt több mint száz alkalommal fenyegetőzött bombamerénylettel.

2008.11.21 11:15MTI

A rendőrség honlapja szerint egy ismeretlen aznap reggel nyolc és este hét óra között 117 alkalommal tárcsázta a rendőrségi segélyhívó számokat, és néhányszor a tűzoltóság ügyeletét is felhívta. Az obszcén szavakat használó telefonáló azzal fenyegetőzött, hogy bombát helyez el egy fővárosi, XII. kerületi kórházban. 

A tűzszerészek nem találtak robbanószert a megjelölt helyen. A 14 éves gyanúsítottat otthonában fogták el a XII. kerületi nyomozók. Ellene közveszéllyel fenyegetés vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indul eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.