A Keletibe nem megy és onnan nem indul vonat

Bombariadó a Keleti pályaudvaron - megkezdték a kiürítést

Bombariadó miatt megkezdték a Keleti pályaudvar kiürítését kedden délután - közölte a rendőrség az MTI-vel. A pályaudvarra tartó összes vasúti vonalon késésekre kell számítani - közölte Both Ferenc, a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

2008.07.29 18:26MTI

Egy ismeretlen férfi a központi segélyhívó számára tett bejelentést a bombáról - mondta Papp Péter, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Both Ferenc közölte, lezárták a pályaudvart és az összes szerelvényt kihúzták a pályaudvar területéről.

A Keleti pályaudvarról egyelőre nem indul és oda nem érkezik vonat. A szerelvények a külső - Rákos, Kőbánya felső - állomásokra érkeznek, illetve onnan indulnak.

Both Ferenc elmondta, hogy a IX. kerületben előző este talált bomba hatástalanításának idejére, nem sokkal délután öt óra után lezárták a déli összekötő vasúti hidat, így ott is szünetel a vasúti forgalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.