Baleset

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt a Klapka utcában - képek

Még a tűzoltók is tanácstalanul álltak a bajba jutott jármű előtt.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2017.02.28 17:32ma.hu

Beszakadt az útburkolat egy 30 tonnás teherautó alatt a fővárosi Klapka utcában. A mentés miatt lezárták a területet. A nehézgépjármű kiemelésén órákig dolgoztak a XIII. kerületi tűzoltók. A földet szállító négytengelyes teherautó alatt az aszfalt hét méter hosszan, három méter szélesen és három méter mélyen szakadt be. Azt egyelőre nem tudni, hogy túllépte-e a megengedett össztömeget, amikor az utcába hajtott. A jármű hátsó két tengelye a gödörben volt, a vezetőfülke fölfelé állt. Markológéppel emelték ki a teherautót a gödörből, majd tűzoltódaruval vontatták el. Olvasónk küldte a fotókat:

Kattintson a képekért!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.