Félpályás lezárás a baleset miatt

Beszakadt az út egy kamion alatt a 23-ason

Megsüllyedt az út egy kamion alatt a 23-as főúton, az elakadt szerelvényt tűzoltók próbálják kimenteni, emiatt a helyszínen félpályás útzár van érvényben.

2016.05.19 10:45Havariapress

A 23-as fút Heves megyei szakaszán, Mátraterenye és Pétervására között csütörtökön kora délelőtt haladt egy kamion, amikor a 17-es kilométerszelvényben váratlanul annyira megsüllyedt alatta az útpadka, hogy a jármű önerejéből nem tudott továbbmenni.

Az elakadt szerelvény műszaki mentéséhez az egri hivatásos tűzoltókat riasztották, de elképzelhető, hogy a beavatkozáshoz kamionmentő riasztására is szükség lesz.

A munkálatok ideje alatt a forgalom félpályán halad a főút érintett szakaszán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.