Baleset

Beszakadt az egri Dobó téri szökőkút egy tűzoltóautó alatt

A balesetben senki sem sérült meg, a kocsi kiemeléséhez azonban darut kellett a helyszínre rendelni.

2016.04.27 11:09MTI

Beszakadt az egri Dobó téri szökőkút egy tűzhöz riasztott tűzoltóautó alatt szerda reggel hat óra után.

Antal Erika, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy egy belvárosi tűzhöz riasztották a tűzoltókat, akik két járművel indultak el a helyszínre. Menet közben azonban módosították a címet, ezért meg akartak fordulni a Dobó téren, és ekkor szakadt be az egyik alatt a tér felületével egy szintben lévő szökőkút teteje.

A balesetben senki sem sérült meg, a kocsi kiemeléséhez azonban darut kellett a helyszínre rendelni. A műszaki mentés még tart.

Antal Erika elmondta azt is, hogy riasztás tévesnek bizonyult. A baleset körülményeinek tisztázására belső vizsgálatot rendeltek el.

A Dobó teret és a szökőkutat az egri történelmi belváros több mint ötmilliárd forintból megvalósult rehabilitációjának keretében újították fel; a teljes beruházást tavaly ősszel adták át.

MTI Szántó György


MTI Szántó György


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.