Illegális bevándorlás

59 migránst szedtek le a hegyeshalmi vonatról

Ötvenkilenc illegális bevándorlót igazoltattak ma hajnalban egy gyorsvonaton Hegyeshalomnál, az útlevél nélkül utazó külföldieket előállították.

2016.06.22 07:48Havariapress

A mosonmagyaróvári rendőrök szerdán kora reggel, fél hat körül a hegyeshalmi vasútállomáson ellenőrizték egy ott várakozó nemzetközi gyorsvonat utasait, amikor felfigyeltek egy láthatóan külföldiekből álló, nagyobb csoportra.

Az 59 fős csoport ellenőrzésekor kiderült, hogy bár mindegyiküknek van érvényes menetjegye, úti okmányokkal és vízummal azonban nem rendelkeznek, ezek nélkül akartak Ausztriába utazni.

A járőrök az illegális migránsokat előállították a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztályára, velük szemben tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.