Bűntett

Turisták garázdálkodtak Siófokon

Minden ok nélkül támadott meg két járókelőt egy budapesti és egy piliscsabai férfi Siófokon, a rendőrök mindkettejüket garázdaság miatt állítottak elő.

2016.06.19 18:54ma.hu

A Somogy megyei üdülőváros sóstói városrészéből vasárnap hajnalban kértek rendőri segítséget, mert két férfi belekötött két másik járókelőbe az egyik utcában és verekedni kezdtek velük. A kiérkező egyenruhások megállapították, hogy a két támadó minden előzetes indok nélkül támadott rá a sértettekre, akik mindketten nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedtek. A sértettekkel lévő társaság többi tagja megrémült, a bántalmazók viselkedése bennük félelmet és megbotránkozást keltett, ezért a rendőrök garázdaság gyanújával állították elő a két támadót. A 29 éves budapesti lakost és vele egyidős, piliscsabai lakhelyű társát emellett testi sértés vétsége miatt is gyanúsítottként hallgatták ki; az elkövetők az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.