Lövöldözés

Fegyveres garázdálkodott a Szentendrei-szigeten

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki a napokban, minden ismert ok nélkül fegyverrel lőtte át egy lakóház falát a Szentendrei-sziget egyik településén.

2016.04.16 08:46Havariapress

A rendőrségen szerdán este tett bejelentést egy szigetmonostori férfi arról, hogy a településen lévő házának falába valaki belelőtt, s a lövedék a falon is áthatolt, bár személyi sérülést nem okozott.

A bejelentést követően a szentendrei nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek a helyszínen, melynek során egy közeli ház udvarán intézkedés alá vontak egy 62 éves budapesti férfit.

Az illető a rendőrök kérdésére elmondta, hogy késeket és kardokat gyűjt, de fegyvereket nem; az ingatlan udvarán azonban a bűnügyi technikusok töltényhüvelyt, a házban pedig egy fegyvert találtak. Ezt követően házkutatást tartottak a férfi budapesti lakásában is, ahol több lőszert és egy másik fegyvert is lefoglaltak.

A férfit mindezek alapján előállították a Szentendrei Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Pénteken pedig az illetékes bíróság elrendelte a 62 éves férfi előzetes letartóztatását is, garázdaság bűntette és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.