police.hu

Akciófilmbe illő jelenettel fogták el a szolnoki nő gyilkosát

Egy szolnoki lakásban megszúrta áldozatát, majd elmenekült a helyszínről az a férfi, akit a rendőrök három órán belül elfogtak, és közzé is tették az akcióról készült videót.

2016.05.31 14:57ma.hu

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint 2016. május 30-án 16 óra 30 perc körül egy szolnoki lakásban megszúrtak egy 52 éves nőt, aki a helyszínen életét vesztette - írja a police.hu.

Az elsődleges orvosszakértői vélemény és a rendőrök által beszerzett információk alátámasztották, hogy az asszony bűncselekmény áldozata lett.

A "Tisza" Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai a bejelentést követő három órán belül a város területén elfogták M. János 47 éves szolnoki lakost.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen, akit őrizetbe vettek és kezdeményezték előzetes letartóztatását.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.