Emberőlés kísérlete

Elfogták a rendőrök a feleségére kalapáccsal támadó férfit

Hétfőre virradóra kalapáccsal támadt alvó feleségére, akinek testén egy éles eszközzel több vágást is ejtett.

2016.05.12 08:00MTI

Elfogta a rendőrség azt a 32 éves szombathelyi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy hétfőre virradóra kalapáccsal támadt alvó feleségére, akinek testén egy éles eszközzel több vágást is ejtett - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Kazmar Enikő elmondta: mivel a férfi elmenekült a helyszínről, a körözést adtak ki ellene. A rendőröknek sikerült elfogniuk, kihallgatása jelenleg is tart.

Az MTI tudósítójának rendőrségi forrásból származó értesülése szerint a nő, akit a férfi egy kalapáccsal ütlegelt, már túl van az életveszélyen, de súlyos sérülései miatt további kórházi kezelésre szorul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.