Vádemelést javasol a rendőrség

Ezernél több telefonhívással zaklatta exét

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a férfival szemben, aki kevesebb mint egy hónap alatt több mint 1100 telefonhívással zaklatta volt barátnőjét Budapesten.

2016.05.10 10:37Havariapress

A XXII. kerületi rendőrkapitányság tavaly nyáron indított nyomozást egy nő feljelentése nyomán, annak korábbi barátja ellen, mert a nő elmondása szerint a férfi a szakításuk után telefonhívások százaival zaklatta őt.

A nyomozás megállapításai szerint a 28 éves román állampolgár 2015. július 2. és augusztus 1. között nem kevesebb, mint 1122 alkalommal hívta fel telefonon a nőt, vagy küldött neki különféle szöveges üzeneteket.

A hívások közül 55 alkalom volt sikeres, illetve 51 sms ért célba, a többi alkalommal a nő kinyomta a telefont, de a nyomozás megállapításai szerint így is megállapítható, hogy a férfi zaklató viselkedésével önkényesen beavatkozott a sértett mindennapi életvitelébe.

Az ügy nyomozását a rendőrség a napokban befejezte, s a keletkezett ügyiratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.