Ráhajtás

Bíróság elé állhat az internetes zaklató

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a férfival szemben aki napi rendszerességgel zaklatta egyik ismerősét az interneten Tolna megyében.

2016.04.10 11:56MTI

A rendőrségre tavaly december közepén tett feljelentést egy szekszárdi férfi, mert mint elmondta, egy szálkai ismerőse a feljelentést megelőző időszakban rendszeresen zaklatta az interneten. A sértett elmondta, hogy az illető napi gyakorisággal küldött neki privát üzeneteket egy internetes közösségi oldalon, saját, valamint más nevén létrehozott felhasználói profilok használatával, annak ellenére, hogy ő már a zaklató letiltására is kísérletet tett. A rendőrök az eljárás eredményeként gyanúsítottként hallgatták ki a 22 éves férfit, aki beismerte a cselekmény elkövetését, így szabadlábon védekezhet. A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügy nyomozását a napokban befejezte, s a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal adta át az illetékes ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.