Autófeltörés

Perceken belül elfogták a ,,blokkoló" házaspárt - Videó!

Perceken belül elfogták a rendőrök azt a házaspárt, akik a központi zár blokkolásával törtek fel egy autót egy óbudai mélygarázsban.

2016.05.27 10:26Havariapress

A nyomozás adatai szerint egy váci házaspár e héten szerdán késő délután egy III. kerületi bevásárlóközpontban próbált kifigyelni olyan autókat, amelyekről feltételezték, hogy tulajdonosuk értéket hagyott bennük.

Az egyik ilyen autó központi zárrendszerét a férfi egy speciális eszközzel blokkolta, felesége pedig követni kezdte az autótól gyalog távolodó sofőrt. Amikor már olyan távolságba értek, ahonnan a sértett nem láthatta tovább az autót, a nő telefonon jelt adott a férjének, aki ezután átkutatta az autó utasterét és csomagtartóját.

Eközben azonban a férfira rendőrök csaptak le, akik már korábban figyelték a páros tevékenységét, majd a tettenérést követően, a közelben elfogták a nőt is. Mindkettejüket előállították a kerületi kapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették.

Váci lakásukban tartott házkutatáskor a rendőrök egy laptopot, egy német forgalmi rendszámot, valamint több adás-vételi szerződést találtak és foglaltak le. A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.