Boltban támadtak

Néhány órán belül elfogták a bolgár garázdákat

Néhány órán belül elfogták a józsefvárosi rendőrök azokat a bolgár férfiakat, akik erőszakkal behatoltak a városrész egyik üzletébe, majd rátámadtak az ott dolgozókra.

2016.05.18 15:41Havariapress

A józsefvárosi rendőröket kedden késő este riasztották egy VIII. kerületi üzlethez, ahova több férfi ment be erőszakkal és bántalmazta az ott dolgozó alkalmazottakat.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy az öt fős társaságot előző este nem szolgálták ki a kérdéses üzletben, minden bizonnyal ezért tértek vissza feldühödött állapotban, egy nappal később.

Az ügyben csoportos garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás a kerületi kapitányságon, ennek eredményeként szerdán hajnalban el is fogtak négy főt a feltételezett elkövetők közül.

Az egyik közeli lakásban elfogott gyanúsítottakról kiderült, hogy mindannyian bolgár állampolgárok; ötödik, egyelőre ismeretlen társukat a rendőrség még keresi. A már elfogott külföldiek gyanúsítotti kihallgatása jelenleg is tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.