Lángokban állt az épület

Kigyulladt egy csónakház a Római parton

Rövid idő alatt eloltották a Bíbic csónakházban keletkezett tüzet a Római parton; a tűzben személyi sérülés nem történt, az ott tárolt sporteszközöket is sikerült kimenteniük a tűzoltóknak - mondta az MTI-nek Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője kedden.

2008.01.15 15:34MTI

A tűzoltóparancsnokság sajtóügyeletese kora délután arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy háromszáz négyzetméteres csónakház lángol Budapest III. kerületében, a Római parton. A tűzoltók hármas fokozatú - kiemelt - riasztással érkeztek a helyszínre, ahol több fecskendővel kezdték meg az oltást, amelyben egy tűzoltóhajó is részt vett.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója az épület teteje alatt lángokat látott és azt, hogy sűrű füst tört ki az ablakokon és a réseken. A Bíbic csónakházban tárolt sporteszközöket - többek között kenukat, kajakokat és többpárevezősöket - a tűzoltók időben kihozták az épületből - mondta az oltás befejezését követően Molnár Péter.

A szóvivő hozzátette: a csónakházon belül több helyiségre is átterjedtek a lángok, amelyek vélhetően azért csaptak fel, mert begyulladt a tűzhelyen felejtett étel. A csónakházban senki sem volt, amikor tűz keletkezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.