Rendőrség

Bankot raboltak az Oktogonnál

Ezt az embert keresi a rendőrség. Fényes nappal, gond nélkül távozott a pénzzel.

2016.02.24 11:18MTI

Nagy a rendőri készültség a fővárosban az Oktogonnál, ahol az MTI információi szerint megpróbáltak kirabolni egy bankfiókot szerda délelőtt.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója hét rendőrautót látott a környéken.

A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

A Citibank szóvivője, Hencz Éva az MTI-nek annyit mondott, hogy együttműködnek a hatóságokkal az Oktogon téri fiókjukat érintő esemény feltárásában.

Ezt a férfit keresik

police.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen férfi 2016. február 24-én 9 óra 40 perc körüli időben egy Budapest VI., Oktogon téri bankfiókba bement, majd az egyik alkalmazottat fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegetve felszólította a bevétel átadására - írja a police.hu.

Az alkalmazott ennek eleget tett, a férfi a pénzzel elmenekült a helyszínről. Az eset során nem sérült meg senki. Az ismeretlen tettesről fénykép áll rendelkezésre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 (80) 555-111-es "Telefontanú" zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Rendőrök helyszínelnek a Citibank Oktogon téri fiókjánál, amelyet kirabolt egy férfi 2016. február 24-én. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A Citibank szóvivője, Hencz Éva azt közölte az MTI-vel, hogy délelőtt kirabolták az Oktogon téri fiókjukat. Kiemelte, hogy a rablásban senki nem sérült meg, a dolgozók és az ügyfelek biztonságban vannak, a banknak azonban "kisebb mértékű" anyagi kára keletkezett.

"Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ügyfélszolgálat zavartalan működését minél előbb helyreállítsuk" - írta a szóvivő, hozzátéve: együttműködnek a nyomozókkal az ügy felderítése érdekében.

Rendőrök helyszínelnek a Citibank Oktogon téri fiókjánál, amelyet kirabolt egy férfi 2016. február 24-én. MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.