Kávézni állt meg a bankrabló

Óvatosan a kávéval: börtön lehet a vége!

Bármennyire is elfáradhatott a bankrablásban, mégis rossz ötletnek bizonyult megállni az eset után egy kávéra a tolvajnak, a rendőrök ugyanis nem vesztegették az időt és utolérték a férfit.

2015.02.25 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/amenic181

Letartóztattak egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő rabolta ki az egyik New Jersey-ben lévő bankot, az elfogására pedig nem kellett sokat várni, mert egy sarokkal odébb a vádlott megállt egy kávéra. A rendőrség beszámolója szerint a fedora-kalapot viselő férfi a Lodi Városi Takarékpénztárban egy kézifegyvert helyezett a pultra és a bevételt követelte, majd miután a pénztáros átadott neki 4000 dollárt, elmenekült.

A pénzintézet alkalmazottja azonnal bejelentést tett a rendőrségen, akik percekkel a bűncselekmény után már ki is adták a körözést. David Pegg rendőrfőkapitány elmondta, hogy az egyik járőrnek feltűnt, hogy a kirabolt banktól egy sarokkal odébb egy gyorsétteremlánc bejárata előtt áll egy férfi, akire pontosan illik a személyleírás, és kényelmesen kávézgat. Miután elbeszélgettek a 38 éves Michael Cassanóval, a motozás után előkerült a fegyver és a pénz is, így alapos a gyanú, hogy tényleg az elkövetőt sikerült elcsípni - jelentette a Tampa Tribune.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.