Idős asszony állta útját

Lerántották a maszkját - előzetesben a miskolci bankrabló

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki néhány hete kirabolt egy takarékszövetkezetet Miskolcon, de a menekülésekor egy asszony az útját állta és lerántotta a maszkját, így felismerhetővé vált a kamerák számára.

2014.12.19 18:56Havariapress

A borsodi megyeszékhelyen november 26-án déltájban lépett be egy fegyveres egy takarékszövetkezeti fiókba, majd pénzt követelt az ott dolgozóktól. A férfi meg is szerezte a kassza tartalmát, de menekülése közben egy idős asszony, aki épp akkor lépett a helyiségbe, elállta az útját, majd rövid dulakodás után lerántotta a fején lévő maszkot.

A rabló így is elmenekült, de a biztonsági kamerák így már felismerhető felvételt készítettek róla, ez alapján a rendőrség december közepére azonosítani tudta a gyanúsítottat.

A 37 éves férfit csütörtökön reggel Budapesten fogták el, terrorelhárítók közreműködésével, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit pénteken el is rendelt a bíróság.

A férfi kihallgatása közben felmerült a gyanú, hogy az illető több más rablást is elkövethetett az ország különböző pontjain, e bűncselekmények részleteinek tisztázása jelenleg is folyamatban van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.