Életmentés

Rendőrök mentettek meg a fagyhaláltól egy idős asszonyt

A szívbeteg nő több napig fagyoskodott fűtetlen lakásában Hódmezővásárhelyen.

2016.01.06 14:13Havariapress

A Csongrád megyei város rendőrségére kedden délelőtt egy hozzátartozó tett bejelentést arról, hogy nagynénjét sem ő, sem a szomszédok nem látták már a hétvége óta, és a hideg idő ellenére a kémény sem füstöl. Elmondta azt is, hogy a 84 éves nő szívbeteg, ezért attól tartanak, hogy baja esett.

A bejelentést követően egy járőrpáros ment ki a megjelölt lakcímre, ahol a csengetésre nem jött válasz, de a hozzátartozó kulcsaival sikerült bejutniuk a kertbe. Ezt követően a ház ajtait a rendőrök befeszítették és eljutottak a belső szobába, ahol az idős asszonyt az ágyban fekve találták. A háziasszony elmondta, hogy előző nap elesett és nagyon megütötte magát, felkelni sem tudott, így arra sem jutott ereje, hogy befűtsön, pedig már nagyon fázott. A rendőrök mentőt hívtak a helyszínre, akik az idős nőt további ellátás céljából kórházba szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.