Dombóvár

Sajátos módon került volna hal az ünnepi asztalukra

Ismeretlen elkövetők hálókat helyeztek el a tó három pontján, azokkal összesen 110 kilogramm halat fogtak.

2015.12.22 10:54ma.hu
Forrás: police.hu

Egy dombóvári horgásztó halőrei tettek bejelentést a rendőrségre, mert 2015. december 21-én éjszaka a tónál egy idegen gumicsónakot, valamint halászati eszközöket találtak. A helyszíni szemle során kiderült, hogy ismeretlen elkövetők hálókat helyeztek el a tó három pontján, azokkal összesen 110 kilogramm halat fogtak. A tettesek a zsákmányt nem tudták eltulajdonítani, mert a halőrök megzavarták őket. A nyomozók a halászati eszközöket lefoglalták.

A dombóvári rendőrök a nyomozás eredményeként előállítottak egy 34 éves, valamint egy 25 éves dombóvári férfit, mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A terheltek szabadlábon védekezhetnek.

Az ügyben a további eljárást a Dombóvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.