Lehőczi víz

Horogra akadtak a tolnai orvhalászok

A két férfi engedély nélkül vetette ki a hálót a tavon.

2015.02.23 10:58ma.hu
Forrás: police.hu

A Tolnai Rendőrőrs járőrei Tolna belterületén 2015. február 21-én 6 óra 25 perckor intézkedés alá vontak két férfit, akik egy személygépkocsival közlekedtek.

A jármű a város közelében lévő Lehőczi víz irányából érkezett. Az egyenruhások az intézkedés során az autóban több halászhálót, valamint nagy mennyiségű halat találtak.

Az igazoltatottak elmondták, hogy a zsákmányt engedély nélkül halászták a Lehőczi vízen. A rendőrök a több zsák élő halat, valamint a hálókat lefoglalták, az 54 éves bogyiszlói L. J-t, valamint a 19 éves bajai B. B-t előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.

A rendőrök a halakat a terület tulajdonosának, egy helyi egyesületnek átadták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.