Orvhalászat miatt indított eljárást a rendőrség

Majdnem 130 kiló halat trükköztek ki a patakból

A Concó pataknál engedély nélkül két halászhálót feszített ki három férfi, majd a kifogott halakat több zsákba pakolták.

2014.05.24 08:15MTI
Fotó: panoramio.com

Orvhalászat és lopás gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség három ácsi lakos ellen - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség.

A három férfit azzal gyanúsítják, hogy még szerdán a Concó pataknál engedély nélkül két halászhálót feszítettek ki, majd a kifogott halakat több zsákba pakolták. A férfiak több mint 128 kilogramm halat fogtak ki engedély nélkül.

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőrei és a halászati őrök tetten érték a gyanúsítottakat, akik az egyenruhásokat látva eldobták zsákmányukat és el akartak menekülni a helyszínről.

A rendőrök a három férfit elfogták és megtalálták hátrahagyott ruhájukat, eszközeiket és zsákjaikat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.