Szabadlábon védekezhet

Nyugdíjas orvhalászt fogtak a Balatonon

Orvhalászat gyanújával fogtak el a balatoni vízirendőrök egy idős férfit Balatonszárszónál.

2015.06.16 09:45Havariapress

A Balaton déli partján szolgálatot teljesítő halőrök hétfőn hajnalban a Somogy megyei Balatonszárszó térségében járőröztek, amikor egy gyanús alakra figyeltek fel.

Mint megállapították, egy férfi a település határában lévő vízterületen egy 36 méter hosszú és 1,6 méter magas tükörhálót igyekezett kihelyezni, hogy halat fogjon vele, ám eközben a halőrök tetten érték, majd átadták a helyszínre hívott vízirendőröknek.

Az egyenruhások előállították a 61 éves helyi lakost a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki orvhalászat megalapozott gyanúja miatt.

A 61 éves férfi az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.