Bűnbanda

Feladták magukat a körözött tordasi lakásbetörők

Kedden tetten érték őket egy tordasi betörésnél, de akkor sikerült elmenekülniük.

2015.09.28 15:21MTI

Feladták magukat azok a férfiak, akiket kedden tetten értek egy tordasi betörésnél, de akkor sikerült elmenekülniük - tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

A két férfit lopás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették őket.

Kedden négy lakásbetörőt értek tetten Tordason, de az elkövetők két autóval menekülni próbáltak. A Terrorelhárítási Központ (TEK) Tordas külterületén és Gyúrón feltartóztatta a járműveket. Két embert akkor el is fogtak - őket azóta a bíróság már előzetes letartóztatásba helyezte -, a másik kettő azonban elszökött.

Az MTI helyszínről származó információi szerint a Gyúrón feltartóztatott autóban hárman utaztak, egyiküket a rendőrök lábon lőtték és a helyszínen elfogták. A másik jármű sofőrjét szintén elfogták. Gyúró több pontján, a főút mentén és az árkokban kedden festményeket lehetett látni, amelyeket rendőrök őriztek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.