Vádemelési javaslat

Csak bulizni indultam - mondta a betörő

Medencés partiba indult bulizni, ezt állította a rendőröknek az a fiatal férfi, akit néhány hete értek betörésen egy családi házban Komáromban, és akivel szemben most zárult le a nyomozás, vádemelési javaslattal.

2015.08.02 09:25Havariapress

A dunántúli város rendőrségét július 12-én hajnalban értesítette egy helyi lakos, hogy illetéktelen behatolót fogott háza udvarán. Mint kiderült, a fiatal férfi az utcáról mászott be a ház udvarára, sőt már a szúnyoghálós ajtót is kinyitotta, amikor a tulajdonos felriadt a zajra, és értesítette a rendőröket.

A gyorsan kiérkező járőrök elfogták a 21 éves férfit, majd gyanúsítottként hallgatták ki, magánlaksértés miatt. A fiatal helyi lakos azzal próbálta magyarázni tettét, hogy ő egy medencés partiba indult, és ezért akart bemenni a házba, szavait azonban nyilvánvalóan cáfolta, hogy az ingatlannál semmi sem utalt mulatságra, a tulajdonosok aludtak és csend volt az egész környéken.

A Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban befejezte a nyomozást, és bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az ügy iratait a Komáromi Járási Ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.