Karórákat vittek el

Betörtek az országos rendőrfőkapitányhoz

Papp Károly budapesti lakásába múlt héten jutott be két férfi, akik négy karórát vittek magukkal. Az ügyön több tucat nyomozó dolgozott napokon át, végül egy DNS minta buktatta le az egyik betörőt, aki már korábban is követett el hasonló bűncselekményeket.

2015.08.27 20:56ma.hu

A betörők egy XIII. kerületi lakóparki lakást szemeltek ki maguknak és annak ajtaját felfeszítve jutottak be a lakásba. Nem tudták kihez törnek be és miután átkutatták a szobákat, négy karórával távoztak, de rengeteg nyomot hagytak maguk után - írta csütörtökön az Origo.

Az ügyön több tucat nyomozó dolgozott napokon át, végül egy DNS minta buktatta le az egyik betörőt, aki már korábban is követett el hasonló bűncselekményeket. Társát is hamarosan elfogták. Az ellopott karórák értéke 250 ezer forint volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.