Öngyilkos lett

A be­te­gek szeme lát­tára végzett magával a karcagi nővér

Ön­gyil­kosságot követett el egy nővér a kar­cagi kór­ház­ban.

2015.07.24 08:37ma.hu

Levetette magát a karcagi kórház tűzlépcsőjéről egy 42 éves nővér csütörtök este. A 42 éves karcagi nő a 8. emeleti osztály egyik ápolója volt, közel 20 éve dolgozotta kórházban. Csütörtök délután is műszakban volt, amikor eddig ismeretlen okokból, "feltehetően a vészkijárat ajtaját kinyitva, kiment az oldalsó tűzlépcsőre és onnan leugrott".

Miután az osztályon a kolléganője hiába hívta, megkezdte a keresését, így talált rá a lépcső alján. A betegek közül többen kiszaladtak a szörnyű látványra.

Pásztorné Kovács Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy közigazgatási eljárás keretében vizsgálják az esetet és az elsődleges információk alapján az idegenkezűség kizárható.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.