Közúti baleset

Letarolta a motoros rendőrt, majd elhajtott a részeg autós

Nekihajtott egy vele szemben intézkedő motoros rendőrnek egy autós Győrújbaráton. A helyszínről elhajtó sofőr ittas volt.

2015.05.08 12:13Havariapress

A Győri Rendőrkapitányság motoros járőre ellenőrizni akart egy világítás nélkül közlekedő személygépkocsit csütörtökön éjszaka.

A győrújbaráti Liszt Ferenc utcában haladó gépkocsi vezetője a rendőr fényjelzése ellenére nem lassított, áttért a bal oldali forgalmi sávba és az út szélére húzódó szolgálati motorkerékpár bal oldali bukócsövének ütközött, majd tovább hajtott.

A járőr a motorról leugrott, nem esett baja, majd a menekülő autós után futott, akit sikerült végül megállítania. Az autóst vérvételre előállították, az 58 éves férfival szemben ittas járművezetés miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.