Szeged, Nyíregyháza

A kerékpárost a troli, a cigicsempészt a motoros rendőrök érték utol

A motoros rendőrök üldözni kezdték a kocsit, és a város külterületén sikerült feltartóztatniuk.

2013.07.15 12:58MTI

Tizennégy év körüli kerékpáros fiút ütött el a vele azonos irányba haladó trolibusz hétfő délben Szegeden, a Belvárosi hídon.

Az eddigi adatok szerint a hídon kerékpározó fiú elvesztette egyensúlyát, és nekiütközött a trolibusz oldalának.

A mentők a gyereket kórházba vitték.

A helyszíni szemle ideje alatt félpályás útlezárás van a Belvárosi hídon, rendőri forgalomirányítás mellett. Kerülni a Bertalan híd felé lehet.

Hamis rendszámú személygépkocsiban csempészett cigarettát egy ukrán férfi Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a rendőrök elől menekülni próbáló külföldit elfogták.

A 36 éves férfit a nyírségi főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának motoros járőrei vasárnap délután akarták ellenőrizni Nyíregyházán, de nem állt meg, hanem nagy sebességgel elhajtott Tiszavasvári irányába.

A motoros rendőrök üldözni kezdték a kocsit, és a város külterületén sikerült feltartóztatniuk.

Az intézkedés során kiderült, hogy a járművön lévő hatósági jelzések nem eredetiek, és az autó utas- és csomagterében nagy mennyiségű, külföldi zárjeggyel ellátott, feltehetően csempészett cigaretta van, amely több millió forint értékű.

Az ügyben a büntetőeljárást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal folytatja le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.