A sofőrt több lövedék eltalálta

Meghalt az elgázolt motoros rendőr

A kórházban belehalt sérüléseibe az a motoros rendőr, akit egy terepjárós gázolt el a Csongrád megyei Apátfalván.

2012.10.11 18:16HavariaPress

Csütörtökön kora délután történt az eset a 43-as főúton, Apátfalva belterületén. Motoros rendőrök intettek le egy német rendszámú, négyes konvojban haladó luxusterepjárót ellenőrzésre, mert gyorsan hajtott. A Hummer lehúzódott, majd vezetője hirtelen gázt adott, s átgázolt az egyik, még a motorkerékpárján ülő rendőrön. Ezt követően, eddig tisztázatlan körülmények között, a rendőr egyik társa több - figyelmeztető, majd célzott - lövést adott le a terepjáró vezetőjére. A sofőrt több lövedék eltalálta, a mentők kórházba szállították, állapota súlyos.

Az elgázolt rendőrt a jármű alól emelték ki, majd mentőhelikopterrel, életveszélyes állapotban szállították kórházba. A rendőr korházba szállítását követően belehalt sérüléseibe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.