Elfogták

Pálinkával menekült az idős asszony támadója

Egy idős asszonyt támadott meg és rabolt ki egy férfi Orosházán. A pálinkát zsákmányoló támadót a rendőrök elfogták

2015.04.07 11:53Havariapress

Hétfőn este hatolt be a támadó az egyedül élő asszony házába. A kapu zárva volt, de az épület ajtaját a gyanúsított nyitva találta. Már az előszobában járt, amikor szembe találkozott a 92 éves nővel.

Az asszony megkérdezte tőle, hogy mit keres a házában és ki akarta küldeni. A férfi pénzt követelt tőle, de nem kapott, ezért rátámadt az idős asszonyra, többször nekilökte a falnak.

A néni pálinkát és ételt akart adni a gyanúsítottnak, aki fellökte, majd bement a kamrába. Magához vett egy üveg pálinkát és elmenekült.

Az orosházi nyomozók rövid idő alatt azonosították, majd elfogták az 54 éves helybeli férfit. A rablás gyanúsítottját őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.