Pusztulás

Szarvasmarhákkal teli istálló ég Hódmezővásárhelyen

A szomszédos, hasonló nagyságú istállóból már nyolc-kilenc marhát kimentettek és egy gázpalackot is kihoztak az épületből.

2015.04.03 08:23MTI

Egy 750 négyzetméteres szarvasmarha-istálló ég teljes terjedelmében Hódmezővásárhelyen a Klauzál utca végén - tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője péntek reggel az MTI-t.

Molnár Krisztina elmondta, a tűzoltók nagy erőkkel indultak a helyszínre, a hódmezővásárhelyi hivatásos egységek mellett Makóról és Orosházáról is érkezik erősítés.

A lángoló palatetős, faszerkezetű épületben több állat elpusztult. A szomszédos, hasonló nagyságú istállóból már nyolc-kilenc marhát kimentettek és egy gázpalackot is kihoztak az épületből - közölte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.