Debrecen

Betevő falat, önkiszolgáló pénztár: hagymának álcázta a csirkemellet...

A debreceni rendőrök elfogtak egy férfit, aki egy áruházban csalással akart olcsóbban húshoz jutni.

2015.02.15 08:50ma.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés - csalás - elkövetése miatt indított eljárást egy helyi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy biztonsági őr telefonon tett bejelentést a rendőrségre 2015. február 14-én 12 óra 20 perc körüli időben arról, hogy egy Debrecen, Kishegyesi úti áruházban egy 39 éves férfi csirkemellet tett új zacskóba és a húst az áruházban egy mérlegen hagymaként újra megmért.

Az így nyomtatott árat a helyi lakos ráragasztotta a zacskóra és a terméket az önkiszolgáló pénztárnál kifizette, majd távozott a boltból.

A biztonsági őr azonban észrevette a csalást és visszatartotta a férfit, majd telefonon bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére.

A helyszínre érkező rendőrök elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították a férfit, akit a meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vettek, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.