Levegőbe lőtt a férfi

Lövés dördült a szórakozóhely előtt

A Győri Rendőrkapitányság járőrei csütörtökre virradó éjjel csoportosulásra, hangoskodásra lettek figyelmesek egy győri szórakozóhely előtt.

2015.02.05 10:08Havariapress

Kiderült, hogy két férfi - előzetes szóváltást követően - dulakodott egymással, majd egyikük a nála lévő pisztollyal a levegőbe lőtt.

A körzeti megbízottak az intézkedés alá vont fiatalok ruházatát átvizsgálták és egyiküknél egy engedéllyel tartott gázpisztolyt találtak.

A rendőrök a két férfit a rendőrkapitányságra előállították, a 21 éves bátaszéki és a 23 éves körmendi fiatalember ellen garázdaság miatt indítottak büntetőeljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.