Nem veszélytelen mutatvány

Hüvelyébe rejtette a pisztolyt, négy börtönőr se vette észre

Legalább négy börtönőr motozta meg, mégsem találták meg a frissen letartóztatott nőnél a pisztolyt. Csak később derült ki, hogy a vaginájában rejtette el, majd egy alkalmas pillanatban kiszedte és egy kukába dobta.

2015.01.08 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/taoty

Nemcsak szokatlan, de kifejezetten veszélyes technikát választott a 34 éves Josephine McAllister, hogy becsempésszen a börtönbe egy pisztolyt: a vaginájába rejtette el a kis kézifegyvert, mielőtt az Albuquerque-i fogolytáborba szállították a rendőrök. A nőt hitelkártyalopás miatt vették őrizetbe, ami mellé még a rendőri intézkedéssel szembeni ellenállás is felkerült a bűnlajstromára. Mint mondta, ezek után nem mert szólni, hogy még egy fegyver is van a hüvelyében, mert attól tartott, hogy még súlyosabb lesz a büntetés, amit kirónak rá.

Ehelyett inkább csöndben maradt, majd egy alkalmasabb pillanatban megszabadult a pisztolytól. A legmeglepőbb a történetben az, hogy mire a cellájába került, legalább négy alkalommal megmotozták, ám egyszer sem került sor úgynevezett testüregi motozásra. A pisztolyt később egy másik őrizetes fedezte fel egy szemeteskukában, és mivel a motozás az őrök szerint nagyon alapos volt, kizárólag McAllister vaginája jöhetett szóba búvóhelyként - adta hírül a Metro című brit lap.

Biztosat azonban senki nem tud, a nő azt állítja, hogy a ruháiban volt elrejtve a fegyver, de ezt az őrök határozottan cáfolják, és azt mondják, a nemiszerve volt az egyetlen szóba jöhető terület, amit nem vizsgáltak át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.