Tetten érték a tolvajokat

Engedély nélkül vágták ki a fát

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Sz. Antal és S. Zoltán ellen. A két férfit a helyi járőrök érték tetten, mikor egy tatabányai erdőből engedély nélkül kivágtak két darab hársfát.

2015.01.04 02:30ma.hu

A gyanúsítottak amint meglátták az egyenruhásokat, megpróbáltak elmenekülni, de a rendőrök elfogták őket - olvasható a police.hu oldalon.

A járőrök az 52 éves Sz. Antalt és a 48 éves S. Zoltánt előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásukon elismerték a bűncselekmény elkövetését. A két férfi az ellenük folytatott büntetőeljárás során szabadlábon védekezhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.