Segítsen, aki felismeri

Fényképpel körözik a miskolci fegyveres bankrablót

A lakosság segítségét kérve keresik a rendőrök azt a férfit, aki fegyverrel rabolt ki egy takarékszövetkezeti fiókot tegnap Miskolcon.

2014.11.27 17:28Havariapress
Fotó: police.hu

A borsodi megyeszékhelyen szerdán, kevéssel déli 12 óra előtt lépett be az egyik takarékszövetkezeti fiókba egy vékony testalkatú, fekete dzsekis férfi, majd az arcát eltakarva, a nála lévő fegyverrel megfenyegette és a bevétel átadására szólította fel az alkalmazottakat. A pénztárosok átadták az illetőnek a kasszában lévő pénzt, eközben azonban az ott lévő ügyfelek egyike, egy középkorú nő szembeszállt a rablóval, és lerántotta róla az arcát eltakaró fekete kötött sapkát. Ezt követően a rabló dulakodni kezdett a menekülését akadályozni próbáló asszonnyal, akit meg is ütött, sőt egy alkalommal a fegyverét is elsütötte, végül elmenekült a helyszínről.

A beszerzett kamerafelvételek alapján a rendőrség egy 170-180 centiméter magas, 35-40 év körüli, világosbarna hajú, fejtetején erősen kopaszodó, magyarul akcentus nélkül beszélő férfit keres a rablás miatt, és kérik, hogy aki bármit tud az illetőről, jelentkezzék az ismert segélyhívó telefonszámok bármelyikén.

A bejelentések névtelenül is megtehetők a Borsod megyei rendőrség éjjel-nappal hívható 06-46/514-506-os telefonszámán, a 107-es vagy a 112-es segélyhívón, illetve a ,,Telefontanú" 06-80-555-111-es zöld számán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.