Így menekült

Félmilliót ér a pirosarcú biciklis bankrabló

A feltűnően pirospozsgás arcú férfi fegyverszerű tárggyal próbált pénzintézeti fiókban rabolni, a tetthelyről biciklivel menekült el. Nézze meg videón!

2013.12.07 10:40ma.hu

Még 2013. november 29-én 10 óra 40 perc körüli időben, Debrecenben egy pénzintézet Füredi úti fiókjába ismeretlen tettes fegyverrel vagy annak utánzatával bement és az alkalmazottól pénzt követelt. A pénzintézet munkatársa megnyomta a pánikgombot, melynek hatására a rabló zsákmány nélkül, egy kerékpárral elmenekült a helyszínről.

Az elkövető egy 45-55 év körüli, 175-180 cm magas, normál testalkatú férfi, akinek az arca feltűnően pirospozsgás (kép itt). A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű kabátot, fekete színű sapkát, fekete alapon barna mintás sálat viselt és egy fehér színű, vázon fekete feliratos mountain bike típusú kerékpárral hagyta el a helyszínt.

Továbbra is keresik az elkövetőt, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek.

Itt van videón az elkövető

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.