A végállomáson fogták el

Hiába várta a trolibuszt a Béke téri bankrabló

Elfogták a rendőrök azt a bankrablót, aki először 2009-ben, másodjára idén augusztusban bankot kirabolt ki Budapesten. A támadó éles lőfegyvert használt, egyszer a plafonba is lőtt.

2013.11.04 11:31Havariapress

A 37 éves budapesti férfit a napokban fogták el a Belvárosban, a Podmaniczky Frigyes téri trolibusz végállomáson. A járőrök gyanús, láthatóan feszült viselkedése miatt vonták intézkedés alá a férfit. Ruházata átvizsgálásakor egy éles lőfegyvert, több lőszert, napszemüveget, és nejlonharisnyát találtak a rendőrök.

Előállítása után kiderült, hogy a férfi két bankrablást követett el korábban. 2009 áprilisában a XVII. kerületi Pesti úton rabolt ki egy pénzintézetet. Négy évvel később, idén augusztusban a XIII. kerületi Béke téren kényszerítette egy bank dolgozóit a bevétel átadására, fenyegetésül egyszer a plafonba lőtt. A fegyveres rablással gyanúsított férfit őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.