Határrendészek Röszkén

Vitte volna haza a szerb nő az amfetamint...

Az autó dupla padlólemezében volt elrejtve.

2014.11.21 09:27MTI

Csaknem félezer amfetamin tartalmú tablettát találtak a pénzügyőrök egy szerb állampolgárságú nő autójában elrejtve a határrendészek a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Várkonyi Gergely közölte, a kilépésre jelentkező személyautót az útlevélkezelő félreállította, a járművet pedig kábítószer-kereső kutyával vizsgálták át. Az autó dupla padlólemezben elrejtve 489 darab - elsődleges vegyészszakértői vizsgálat szerint amfetamin tartalmú - tablettát találtak.

A rendőrség kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 46 éves szerb állampolgárságú nő ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.