Bad deal

130 gramm amfetamint fogtak a rendőrök egy faluban

Kábítószergyanús anyagra bukkantak egy gépkocsiban elrejtve a rendőrök a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szamostatárfalván.

2014.07.05 11:55MTI
Forrás: Wikipedia

A rendelkezésre álló adatok szerint az autóban utazó 35 éves román és 42 éves magyar férfi Budapesten vásárolta a kábítószert, amit gépkocsiban elrejtve szállítottak Szamostatárfalvára - olvasható a www.police.hu oldalon.

A rendőrök a jármű utastérben több helyen elrejtve mintegy 130 gramm kábítószergyanús anyagot, az elsődleges vizsgálat alapján amfetamin-származékot találtak. A fehér por egy részét a két férfi kimérte, és kisebb zacskókba csomagolta. A rendőrök az adagoláshoz használt digitális mérleget, kanalat és egyéb eszközöket is megtalálták és lefoglalták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.