"Nagyon rossz dolgok vannak anya kocsijában"

7 éves kisfiú köpte be az anyját: metamfetamint főzött

Sokáig tartott, mire összeszedte a bátorságát, de végül mégiscsak szólt egy általa megbízhatónak ítélt felnőttnek a kisfiú, hogy édesanyja "nagyon rossz dolgokat" tart az autójában.

2014.08.22 07:42ma.hu
Briana Buchanan (Fotó: Volusia megyei Seriffhivatal)

Saját fia köpte be a metamfetamin-üzemet működtető nőt, az autója hátuljában rejtegette a "labort", amit a rendőrök is megtaláltak. A 26 éves Briana Buchanan a floridai Volusia megyében, Edgewaterben élt a kisfiával, valamint barátja testvérével, akit csak Peterként azonosítottak a helyi sajtóbeszámolók. A hétéves kisfiú a nagybátyjaként tekintett Peterre, és a jelek szerint megbízott benne, mert miután felfedezte az anyja kocsijának hátuljában felhalmozott eszközöket, néhány napnyi vívódás után végül rászánta magát és szólt Peternek. "Nagyon rossz dolgok vannak az anyukám kocsijában" - ment oda a férfihoz, majd odavezette őt a kocsi csomagtartójához.

A férfi megtalálta a halálos metamfetamin elkészítéséhez használatos eszközöket, amik közvetlenül a kisfiú játékai mellett hevertek, így hát lezárta a csomagtartót és rögtön felhívta a rendőrséget. A tisztek a kiérkezésük után több tucat főzőedényt fedeztek fel, és kész drogot is találtak. A nőt letartóztatták, majd a gyermek elhanyagolása, a drog és előállításához szükséges holmik birtoklása, valamint kábítószergyártás és -terjesztés vádjával indítottak ellene eljárást. A gyermek a nagyanyjához került.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.