Már nem tudnak segíteni rajta

Metamfetamint találtak egy négy hónapos csecsemő szervezetében

Erős kábítószert, metamfetamint és más anyagokat találtak egy négy hónapos csecsemő vizeletében Szlovákiában. Az agyhalál állapotában van, az orvosok már nem tudnak segíteni rajta.

2014.09.21 09:17ma.hu

Ján Nosko, a besztercebányai gyermekkórház igazgatója elmondta, hogy az agyhalált okozó sérülés egy külső behatástól, egy nagyobb ütéstől állhatott be. A privigyei szülőket őrizetbe vették, a rendőrség nem mond semmit a nyomozásról - írta szombaton az Index.

A szomszédok szerint a gyerek szülei gyakran kiabáltak egymással, és valószínűleg verekedtek is. A Parameter.sk szerint az apa azt állította, hogy a csecsemő elájult, de látható fejsérülései voltak, a testén fehér port találtak.

Később a rendőrségen azt mondták, hogy baleset történt, leejtették őt. Meg nem erősített információk szerint azért adtak drogot a gyereknek, hogy csendben maradjon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.