Alba Volán

Kettészakadt a vonattal ütköző autóbusz, a sofőr meghalt

A jól működő vasúti sorompónál történt baleset helyszínelése miatt áll a vasúti közlekedés az érintett szakaszon.

2014.10.10 07:05MTI
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A Dombóvárról a Déli pályaudvarra közlekedő személyvonat összeütközött az Alba Volán autóbuszával Nagylók állomásnál, a vasúti átjáróban. A busz sofőrje a helyszínen meghalt - közölte a Mávinform péntek reggel.

A jól működő vasúti sorompónál történt baleset helyszínelése miatt áll a vasúti közlekedés az érintett szakaszon, a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon közlekedő vonatok utasainak 50-60 perc késésre kell számítaniuk - tették hozzá.

Farkas-Bozsik Gábor, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az autóbusz - amelyben csak a sofőr utazott - kettészakadt az ütközéstől. A vonaton mintegy hetvenen voltak, senki sem sérült meg közülük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.